Van 19 tot en met 27 september as. zal er tijdens de AMSTERDAM ARTS AND ANTIQUES WEEK door John Endlich Antiquairs nieuw werk van Daan Brouwer worden getoond. John Endlich Antiquairs zal tijdens deze week huisvesten in het pand van Bruil en Brandsma Antiquairs: Nieuwe Spiegelstraat 68, 1017 DH Amsterdam

De openingstijden zijn alle dagen van 11.00 tot 18.00 uur. Maar op zaterdag 19 en vrijdag
26 en zaterdag 26 september zijn we zelfs tot 21.00 uur geopend. Burgemeester Halsema
zal op zaterdag 19 september rond 17.00 uur de officiële opening verrichten.

De Corona maatregelen zullen strikt worden nageleefd; er staan dispensers op de straathoeken en in de winkels, er zijn aangegeven looproutes en werkstudenten zullen, op gepaste afstand, de bezoekers ontvangen en begeleiden.
De entree is gratis en u bent van harte welkom!